Beton Ciré Lelystad

Geef je woning een nieuw aanizcht. Laat ons Beton Ciré aanbrengen.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een pleister op betonbasis. Zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Ciré-Beton biedt een elegante uitstraling en zorgt voor een gezellige en warme sfeer in de kamer. Het heeft verschillende voordelen zoals: Extreem duurzaam, sterk en waterdicht. Daarom wordt dit product veel gebruikt in badkamers.

Een ander groot voordeel van het gebruik van Beton Ciré in de badkamer is dat het naadloos is. Omdat er geen naden zijn, is het moeilijk voor schimmels om in de badkamer te groeien. Het is ook gemakkelijk schoon te maken. Daarom wordt het vaak niet alleen in de keuken, maar ook in de badkamer gebruikt.

Het wordt altijd aanbevolen om dit product door een professional te laten aanbrengen. Het is een erg duur product en fouten kunnen financieel ongunstig zijn.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Badkamer stucen in Lelystad

Waarom kiezen voor beton ciré?

 Beton Ciré heeft verschillende voordelen en is op dit moment misschien wel een van de meest populaire materialen voor het stucen van badkamers en keukens. De voordelen van Beton Ciré zijn:

 • Voeg loze afwerking
 • Erg hygiënisch
 • Oersterk en duurzaam
 • Elegante en moderne uitstraling
 • Geldt voor muren, vloeren en plafonds

Beton Ciré is één van de beste keuzes die je kunt maken in ruimtes waar het vaak vochtig is of waar met water gewerkt wordt. Maar ook is het goed bruikbaar in de woonkamer

Welke kleuren Beton Ciré?

Dit product is in bijna elke kleur te bestellen. Een veel gekozen toepassing voor dit stucwerk is metaalstucwerk. Industrieel huis bouwen? Dan kun je de wanden een metallic look geven. Dit ziet er geweldig uit in verschillende kamers, trappen, enz. Maar het is ook leuk om je woonkamermuur deze look te geven. Of een deel van je muur zoals een trappengat.

Je hebt diverse kleuren en kunt kiezen welke basiskleuren, RAL- of NSC-kleuren, het beste bij jou passen. Er zit dus zeker een kleur tussen die bij jouw interieur past.

Wil jij je muur verven met Beton Ciré. Neem dan direct contact met ons op.

RAL-kleurenkaart
Ondergronden beton cire

Welke ondergronden?

Door de mooie samenstelling van dit product kan het op een groot aantal verschillende ondergronden worden gebruikt. Het is waterdicht en sterk en kan in elke kamer van uw huis worden geplaatst.

Hierdoor kunt u Beton Siré zelfs op de natste plekken aanbrengen. Denk niet alleen aan de badkamer, maar ook aan de keuken en bijkeuken. Het is zeer geschikt om dit materiaal niet alleen op muren, maar ook op plafonds en vloeren aan te brengen.

Wilt jij je bad, toilet en keuken laten bewerken met Beton Ciré? Of wil je een industriële woonkamer creëren met metaal stucwerk, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het op de juiste manier wordt aangebracht.

Prijs

Hoewel het een uitstekend materiaal is voor het afdekken van muren, vloeren en plafonds. Het blijft een erg duur product. Door de hoogwaardige, onderhoudsvrije samenstelling is het een duurder product dan andere pleistermaterialen. Specifieke Beton Ciré tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar. De kosten van dit materiaal zijn niet alleen afhankelijk van de kleur, maar ook van de hoeveelheid werk die we moeten doen. Neem daarom contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Het voordeel is dat het zeer sterk en zeer hygiënisch is. Je hoeft niet veel te doen om het mooi en schoon te houden. Daarom is het de moeite waard om het door ons te laten installeren. Zo gaat het vaak langer mee dan tegels en vraagt het op den duur veel minder onderhoud.

Stukadoorslamp

Tarieven

Op aanvraag

 

Bel 0341 12 34 56

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

  1. Jouw NAW gegevens
  2. Je telefoonnummer
  3. Geef aan wat er moet gebeuren
  4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Lelystad

Tevredenheidsgarantie

Ben je niet tevreden met het geleverde resultaat, dan gaan we door tot jij tevreden bent. Klanten zijn onze topprioriteit!

eerlijke prijzen

Door onze jarenlange ervaring werken wij zeer snel en efficiënt. Dit bespaart jou geld dankzij onze scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van de beste producten. Zo weet je zeker dat je de  hoogwaardigste afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier