Onze diensten

Er is geen klus te groot of te klein voor Stukadoor Lelystad. Staat jouw klus er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Stucen

Verfris je huis en geef het een meerwaarde. Kies gladde wanden en gestucte plafonds

LATEX SPUITEN

Latex spuiten gaat erg snel, is erg goedkoop en zorgt voor streeploze strakke muren en plafonds.

SPACHTELPUTZ

Spachtelputz is een sierpleister met een regelmatige structuur. Hiermee krijg je een kalme verzorgde uitstraling

GIPSORNAMENTEN

Ga voor een chique uitstraling in je huis door te kiezen voor gipsornamenten

SIERPLEISTER

Sierpleister brengt een gelijkmatige structuur aan je wanden of plafonds en kan in elke kleur worden aangebracht

BETON CIRÉ

Beton Ciré is een watervaste betonstuc. Het kan in diverse kleuren worden aangebracht. Perfect voor badkamers!

Waarom kiezen voor Stukadoor Lelystad

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden met de resultaten die je krijgt? Dan gaan we net zo lang door tot jij tevreden bent. Klanten komen bij ons op de eerste plaats!

eerlijke prijzen

Door onze jarenlange ervaring werken wij zeer snel en efficiënt. Het bespaart jou geld en we bieden concurrerende prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Veel gestelde vragen

Wat doet een stucadoor?

Een stukadoor helpt jou je woning te verfraaien. Een stukadoor zorgt ervoor dat beschadigde of ongelijke wanden of gevels er weer strak, fris en als nieuw uitzien. Het meeste stucwerk bestaat uit specie, gipsmortel en pleisterwerk.

Wat kost stucen?

Stucwerk begint vanaf 8,- per m². Het is niet mogelijk om voor alle soorten stucwerk een vaste prijs op te stellen. Er zijn veel verschillende factoren die van invloed zijn op de prijs van het werk.

Het hangt af van de hoeveelheid stucmiddelen die wordt gemaakt en de dikte van de aan te brengen pleister. Daarnaast heeft de keuze van kleur of stucmiddel ook invloed op de prijs. Het laten stucen van een badkamer kost vaak meer dan een muur in een woonkamer. Een badkamermuur moet veel beter bestand zijn tegen vocht.

Daarnaast zijn het aantal man uren van invloed op de prijs.

Wanneer kan ik mijn muur behangen/verven?

Stucwerk laten droogt gebeurt met ongeveer 1mm per dag. Wanneer je muur is gestuuct met een stuclaag van 8mm betekent dit dat het 8 dagen zal duren voordat je kunt gaan verven, latex spuiten of behangen

Hoelang moet stucwerk drogen?

Stucwerk droogt met ongeveer 1mm per dag. Hoe dikker de stuclaag hoe langer het duurt om de muur te laten drogen. Wij brengen daarom altijd de juiste dikte aan, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kan.

Wat moet ik doen na het stucen?

Wanneer het stucwerk klaar is moet je eerst wachten tot het stucmiddel is opgedroogd. Wanneer het droog is en goed is gehecht kun je gaan behangen of schilderen. Je kunt er ook voor kiezen om wanden door ons te laten latex spuiten. Dan ben je verzekerd van egale wanden.

Wat is het verschil tussen pleisteren en stucen?

Pleisterwerk is vaak dunner dan doorsnee stucwerk. Pleisterwerk breng je gemiddeld tussen de 2 en 4mm mortel aan. Bij doornsee stucwerk is dit tussen de 8mm en 5cm.

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel