Gipsornamenten Lelystad

Geef je woning een nieuw aanzicht, plaats gipsornamenten 

Wat zijn gipsornamenten?

Gipsornamenten worden gebruikt om de muren en plafonds te versieren. Deze ornamenten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Door deze decoraties oogt de kamer meteen ruim en onmiskenbaar.

Er zijn ingelijste ornamenten die de rand van het plafond bedekken en prachtige ornamenten voor hanglampen. Heeft u bijvoorbeeld een prachtig herenhuis, dan kunt u genieten van nieuwe plafonds met behoud van het karakter van het pand.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

plafond roset

Rozetten

Rozetten zijn plafondornamenten die in verschillende stijlen en maten te bestellen zijn, van modern tot klassiek. Plafondrozetten kunnen uw huis helemaal afmaken.

Er worden meer dan 100 soorten rozetten verkocht. Ze zijn er in verschillende maten. Een woonkamer biedt vaak plaats voor een grote rozet, dus het is praktisch, maar in een toiletruimte past waarschijnlijk alleen een kleine rozet. Zelfs als je woonkamer een beetje klein is, kan het toevoegen van een kleine rozet aan je interieur een mooi accent aan je huis toevoegen.

Wil je karakter toevoegen aan je huis? En als je niet zeker weet hoe je stucwerk moet aanpakken, praat dan vandaag nog met stucvakman van Stukadoor Lelystad.

Kooflijsten

De kooflijst is ontworpen om een ​​elegante afwerking te geven aan de bovenrand. Deze ornamenten zijn er ook in verschillende stijlen. Het maakt niet uit of het een villa, een grachtenpand of een nieuwbouw is. Deze lijsten zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar.

Kooflijsten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes. Hierdoor heb je een breed scala aan keuzes. Na het plaatsen van de lijst kun je deze wit laten of overschilderen. Het garandeert in ieder geval een soepele overgang van wand naar plafond.

Kooflijsten plaatsen is een zeer nauwkeurige en complexe taak. Het is daarom altijd aan te raden om een ​​deskundige te raadplegen.

Decoratie stucwerk plaatsen

Tarieven

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Lelystad

Tevredenheidsgarantie

Ben je niet tevreden met het geleverde resultaat, dan gaan we door tot jij tevreden bent. Klanten zijn onze topprioriteit!

eerlijke prijzen

Door onze jarenlange ervaring werken wij zeer snel en efficiënt. Dit bespaart jou geld dankzij onze scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van de beste producten. Zo weet je zeker dat je de hoogwaardigste afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier