Latex Spuiten Lelystad

Geef je woning een nieuw aanzicht. Laat hem door ons Latex Spuiten

Let op! Deze dienst leveren wij alleen na eigen stucwerk

Wat is Latex Spuiten?

Latex spuiten is het onder hoge druk aanbrengen van verf. Deze verflaag is gemaakt van latexverf en is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Latexverf kan worden aangebracht op muren en plafonds, maar laat het stucwerk eerst goed drogen. Wij gebruiken de beste spuiten op de markt. Omdat de nieuwste technologie wordt gebruikt, kan de verneveling van de verf op een betrouwbare manier worden uitgevoerd. In dit geval krijg je dichte, streeploze muren.

Een ander voordeel van latex spuiten is dat deze zeer snel uitgevoerd kan worden. Het meeste werk is het afplakken en bedekken van de kamer. Door de ruimte af te dekken, voorkomt u dat alle verf in uw inboedel terecht komt. Wij zorgen er voor dat de kamer schoon is voordat  de muren en het plafond gespoten worden. Wij bedekken alles wat niet uit de kamer kan worden gehaald met folie. Wij zorgen ervoor dat het wordt vastgemaakt met tape van hoge kwaliteit om te voorkomen dat de verf bij de meubels kan komen.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Streeploos latex spuiten

Streeploze wanden

Het spuiten van latexverf op een muur verspreidt de verf veel beter dan schilderen met een roller. Het rollen van de muur verdeelt de druk ongelijkmatig. Dit komt tot uiting in de zichtbare strepen op de wanden.

Een groot voordeel is dat spuiten vele malen sneller gaat dan rollen. Het afplakken van vloeren, plafonds en andere wanden is meer werk dan spuiten.

Latex kan op bijna elk oppervlak worden aangebracht. Desalniettemin geven glad geschilderde muren het beste resultaat. Ook een streeploze wanden nodig? Bel ons!

Welke kleuren latex verf?

Latexverf is verkrijgbaar in alle denkbare RAL-kleuren. Er zijn veel verschillende soorten verf die kunnen worden gebruikt voor het spuiten van muren en plafonds. Voor de schilder is het belangrijk dat de verf niet te dik is. Te dikke verf blokkeert de uitvoer van het apparaat.

Wit is vaak de kleur bij uitstek voor nieuwbouw huizen wordt gekozen. Het komt in verschillende tinten wit. Deze worden vaak weergegeven als RAL-kleuren. Momenteel is de meest populaire RAL-kleur voor nieuwbouw RAL 9016. Dit is een smetteloze kleur die een verrassend fris gevoel geeft als je de kamer binnenkomt.

RAL-kleurenkaart
Stuc ondergrond

Welke ondergronden?

Latexverf kan op bijna elk oppervlak worden gebruikt. Latex is hetzelfde als gewone muurverf dit kan zeer gelijkmatig op muren en plafonds kan worden gespoten.

Je kunt bijvoorbeeld latexverf spuiten op afgewerkte muren, stucwerk of gips. Als je bijvoorbeeld structuurpleister hebt en de kleur beu bent, breng dan gewoon een andere kleur aan.
saus klare gipswanden worden altijd aanbevolen voor het beste resultaat.

Zo krijg je het mooiste eindresultaat en zien de muren eruit als één groot geheel. Zelfs bij veel lichtval is de oneffenheid van de muur niet meer zichtbaar bij sausklare wanden.

Specialist in nieuwbouw woning

Bij nieuwbouw wordt vaak eerst een dunne laag pleister aangebracht om een gladde, egale afwerking op alle wanden te krijgen. Daarna worden de wanden en het plafond afgewerkt met latexverf. De muren worden airless en gespoten voor het beste eindresultaat.

Binnen een paar dagen hebben wij jouw nieuwe woning in de door jouw gewenste kleuren gespoten. We gebruiken verf van de hoogste kwaliteit om een perfect resultaat te garanderen. Behalve dat de latexspray zeer snel kan werken, bespaart het ook geld omdat er zeer weinig materiaalverspilling is.

Wilt jij jouw huis laten spuiten? Offertes zijn gratis en vrijblijvend, dus neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Nieuwbouwwoning spuiten

Tarieven

Vanaf 5,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Lelystad

Tevredenheidsgarantie

Ben je niet tevreden met het geleverde resultaat, dan gaan we door tot jij tevreden bent. Klanten zijn onze topprioriteit!

eerlijke prijzen

Door onze jarenlange ervaring werken wij zeer snel en efficiënt. Dit bespaart jou geld dankzij onze scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van de beste producten. Zo weet je zeker dat je de  hoogwaardigste afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier