Sierpleister Lelystad

Geef je woning een nieuw aanzicht. Laat sierpleister aanbrengen

Wat is sierpleister?

Sierpleister is stucwerk met een specifieke structuur. Als er bijvoorbeeld stucwerk zonder structuur is, zijn de wanden glad en egaal. Maar er is ook stucwerk met structuur. Dit zie je steeds vaker in nieuwe woningen. Dit geeft het huis meer karakter en oogt stoerder.

De granietdeeltjes zijn samengevoegd met het pleisterwerk, waardoor de muur een mooie geregelde structuur krijgt. Nog een voordeel: Als je besluit sierpleister te gebruiken, is de schade gemakkelijk te herstellen.Het is stoot- en krasvast en kan direct worden geverfd met een kleur van uw keuze of eenvoudig af te werken.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

sierpleister

Soorten sierpleister

Ga je voor sierpleister? Dan zijn er verschillende keuzes die je kunt maken. Er zijn diverse structuren beschikbaar, zoals:

Spachtelputz (eventueel met glitter)
Granol
Rustieke Putz

Alle verschillende soorten sierpleister hebben ongeveer dezelfde eigenschappen. Het grootste verschil is de structuur van de pleister. Wij komen graag bij je langs om het verschil te laten zien.

Welke kleuren sierpleister?

Sierpleister is in bijna elke kleur verkrijgbaar. Zitten jouw kleuren er niet bij? Maak je dan vooral geen zorgen. Sierpleister is gemakkelijk te schilderen. Je kunt ook kiezen voor latex spuiten. Je kunt alle RAL-kleur krijgen die je voor uw muren wilt. Zelf rollen is natuurlijk ook een oplossing!

Ook als de sierpleister oud is, is het geen probleem als je er overheen schildert. Maak je dus geen zorgen over het kiezen van de verkeerde kleur. Muren kunnen altijd in een nieuwe kleur geschilderd worden.

Zeker van sierpleister? Haal dan decoratief stucwerk in huis!

RAL-kleurenkaart
Stuc ondergrond

Welke ondergronden?

Het aanbrengen van sierpleister op alle wanden is niet eenvoudig. Voordat decoratieve pleister wordt aangebracht, moeten de wanden, die je wilt gaan bewerken, worden voorbereid. Het verschil tussen saus klaar en behang klaar is dat de saus klare wanden gladder en vlakker afgewerkt worden dan behangklare wanden.

Nadat wij klaar zijn weet je zeker dat jouw muren klaar zijn om geverfd te worden. Nadat de schilder de afgewerkte muur heeft behandeld met een primer, kan sierpleister worden aangebracht

Glad gestuukte wanden worden altijd aanbevolen voor het beste resultaat. Zo krijg je het mooiste eindresultaat en verschijnt de muur overal als één geheel met dezelfde structuur.

Tarieven

Vanaf 12,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Lelystad

Tevredenheidsgarantie

Ben je niet tevreden met het geleverde resultaat, dan gaan we door tot jij tevreden bent. Klanten zijn onze topprioriteit!

eerlijke prijzen

Door onze jarenlange ervaring werken wij zeer snel en efficiënt. Dit bespaart jou geld dankzij onze scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van de beste producten. Zo weet je zeker dat je de  hoogwaardigste afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier