Spachtelputz Lelystad

Geef je woning een nieuwe look. Laat ons spachtelputz aanbrengen

Wat is Spachtelputz?

Spachtelputz is een unieke sierpleister op basis van kunststof met een regelmatige korrelstructuur. Deze structuur geeft je huis of kantoor een rustige en elegante uitstraling.

Deze afwerking is zeer aantrekkelijk met een goede stoot- en kleurvastheid. Dit materiaal bevat steenkorrels van verschillende groottes. Het kan variëren van fijne texturen zoals 0,5 mm tot grovere texturen met stenen tot 4 mm.

Spachtelputz werkt het beste op gladde, vlakke oppervlakken. Voor glad stucwerk voor uw woning kunt u bij ons terecht. Wilt u uw muren pleisteren? Neem dan contact met ons op via het onderstaande nummer.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Stuc ondergrond

Ondergrond

Een glad oppervlak is belangrijk voor een goede en effectieve hechting van plamuurpleister op de muur. Als jouw muren ongelijk zijn, is pleisteren de goedkoopste optie.

Voor het aanbrengen van pleisterwerk dienen de wanden eerst voorbehandeld te worden met een primer. Primers zorgen ervoor dat de ondergrond een geschikte ondergrond vormt voor een krachtige hechting van het materiaal. Anders kunnen er onderdelen van de muur vallen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Wil je zeker weten dat het correct wordt toegepast? In dat geval is uitbesteden vaak de beste keuze. Boek vandaag nog je afspraak bij Stukadoor Lelystad.

Welke kleuren Spachtelputz?

Een van de grote voordelen van spachtelputz is dat het in elke kleur kan worden aangebracht. Dit scheelt je later veel verf en tijd. Dit maakt het niet alleen mooi, maar ook efficiënter. Het bespaart ook enkele liters verf, het is dus ook nog eens beter voor het milieu.

Na verloop van tijd toch liever een andere kleur op de muur? Geen probleem! Gewoon schilderen met de kleur van jouw keuze. Je kunt ook kiezen voor een latexspray. Dit is een snelle en efficiënte manier om streeploze verf op muren aan te brengen.

 

RAL-kleurenkaart
bestaand pleisterwerk

Over bestaand pleisterwerk

Het heeft geen zin om Spachtelputz op oud pleisterwerk aan te brengen. Het bestaande gips is waarschijnlijk droog. Wat vervolgens gebeurt, is dat de sierpleister al het vocht uit de nieuwe Spachtelputz trekt, waardoor de nieuw aangebrachte pleister sneller afbladdert. Dat wil je natuurlijk niet.

Daarom is het aan te raden de muren glad te strijken alvorens een nieuwe laag stucwerk aan te brengen. Dit maakt het materiaal duurzamer en voorkomt gevolgen zoals scheuren en gaten in de muur.

Als u een een specialist nodig heeft, raden we u aan Stukadoor Lelystad te bellen.

Nieuwbouwwoningen

Gips wordt vaak verkeerd gebruikt in nieuwbouw. Nieuwe huizen worden vaak blootgesteld aan plotselinge temperatuurschommelingen wanneer ze intrekken. Ik wil bijvoorbeeld op een dag verhuizen naar een nieuw appartement, dus ik verwarm het appartement vaak tot 20 graden.

Plotselinge temperatuurschommelingen in uw huis vergroten de kans dat de materialen niet goed hechten. Hierdoor kan het materiaal snel afbladderen of scheuren. Bij het pleisteren in de winter de verwarming niet in één keer op 20 graden zetten. Stucwerk droogt het snelst bij 20 graden.

Een te hoge temperatuur zal echter de hechting op een negatieve manier beïnvloeden. Verhoog daarom de oven met 1 graden per dag tot 20 graden voordat u de pleister aanbrengt. Of zorg ervoor dat het huis 20 graden is en wacht minimaal een week voordat je begint met stucen.

Nieuwbouwwoning spuiten

Tarieven

Vanaf 12,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Lelystad

Tevredenheidsgarantie

Ben je niet tevreden met het geleverde resultaat, dan gaan we door tot jij tevreden bent. Klanten zijn onze topprioriteit!

eerlijke prijzen

Door onze jarenlange ervaring werken wij zeer snel en efficiënt. Dit bespaart jou geld dankzij onze scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van de beste producten. Zo weet je zeker dat je de hoogwaardigste afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier