Stucen Lelystad

Geef je woning een nieuwe look. Laat hem door ons stucen

Stucen Lelystad

Woon je in of rond Lelystad en ben je op zoek naar een stukadoor? Dan bent je bij ons aan het correcte adres. Wil jij je woning verbeteren? Dan raden wij aan om ongelijke wanden te stucen. Zo geef je bestaande muren een nieuwe look. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende delen van de woning te voorzien van een stuclaag. Kies bijvoorbeeld je woonkamer of je slaapkamer. Maar je kunt er ook voor kiezen om de badkamer of de buitenkant van het huis te verbeteren.

Je kunt ervoor kiezen om de muur opnieuw te laten stukadoren als je bijvoorbeeld Spachteputz of spuitplamuur op de huidige wanden hebt. Wil je van deze ruwe textuur af, dan kan het inhuren van een stukadoor je helpen.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Stucen Lelystad

Gladde wanden

We krijgen vaak de vraag of we de wanden in de woon- en slaapkamer weer glad kunnen maken. Het antwoord is natuurlijk: ja! Onze ervaren stukadoors doen bijna niets anders. Stukadoor Lelystad heeft ervaren vakmensen aan het werk.

Je kunt ervoor kiezen om de muur te egaliseren met verschillende soorten stucwerk. Je hebt de keuze tussen stucwerk, decoratieve coating of gewaxt beton (Beton Ciré). Sommige stucstoffen kunnen direct met kleur worden gemaakt. Handig! Want dan hoef je niet na verloop van tijd te schilderen.

Badkamer stucen

Jouw badkamer renoveren? Als je een moderne uitstraling wilt, is het laten bekleden met beton ciré van je badkamer een goede oplossing. Houd er rekening mee dat je geen gewone mortel in de badkamer kunt aanbrengen, omdat de ruimte meestal te vochtig is voor dit materiaal.

In de badkamer heb je één van de volgende stucmiddelen nodig: Tadelakt, Microbeton, Beton Cire of Terrastone.

Het egaliseren van badkamerwanden is tegenwoordig erg populair. Waar tegelwerk altijd de boventoon heeft gevoerd, is het stucwerk in badkamers in opkomst. Door jouw badkamer opnieuw in te richten, krijgt deze een frisse, moderne en hygiënische uitstraling. Ook creëer je meer rust in de badkamer.

Door het gebruik van de juiste materialen voorkom je schimmel in de badkamer. Dit komt vooral veel voor bij voegen tussen tegels. Als je het juiste product aan wilt laten brengen, ben je zeker op de juiste plaats. Het nodige onderhoud van jouw badkamer blijft een belangrijke factor bij het voorkomen van schimmel. Met ons stucmiddel kunnen wij je heel veel schoonmaak werk besparen. Maak vandaag nog een afspraak.

Stukadoor aan het werk in het centrum van lelystad
Plafond stucen

Plafond stucen

Naast de wanden kun je er ook voor kiezen om het plafond glad te laten maken. Stukadoor Lelystad kan jouw plafond egaliseren. Het voordeel is dat je geen oneffenheden meer aan je plafond hebt. Het plafond kan de sfeer van een ruimte bepalen. Daarom wil je het snel geleverd hebben. Wij kunnen jou daarbij helpen!

Of je nu kiest voor een effen plafond of een structuurplafond. Wij maken het voor je klaar! Wij begrijpen als geen ander dat je klassieke details wilt blijven zien in een klassieke woning. Daarom stemmen we de voegstijl af op uw wensen. Wilt u een strak of traditioneel plafond? Neem dan contact op met Stukadoor Lelystad. Wij organiseren het werk van A tot Z! Maak snel een afspraak.

Buitenkant huis stucen

Is de buitenkant van jouw woning aan verandering toe? Overweeg dan om het te laten stucen. Het geeft je een moderne en frisse uitstraling. Het ziet er jonger uit en jouw huis zal waarschijnlijk in waarde stijgen. Een goede keuze als je het ons vraagt. Wanneer u de juiste stucbewerking kiest, kun je jouw huis in verschillende kleuren afwerken.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Spachtelputz. Dan kun je zelf de kleuren bepalen. Dit scheelt veel schilderwerk. Uiteraard zorgen de mensen van Stukadoor Lelystad ervoor dat de afgewerkte woning waterdicht is.

Gladde wanden buitenkant huis

Tarieven

Vanaf 8,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Lelystad

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden met de resultaten die je krijgt? Dan gaan we net zo lang door tot jij tevreden bent. Klanten komen bij ons op de eerste plaats!

eerlijke prijzen

Door onze jarenlange ervaring werken wij zeer snel en efficiënt. Het bespaart jou geld en we bieden concurrerende prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij gebruiken alleen de beste producten. Zo weet je zeker dat je een hoogwaardige afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Klanten vertellen

“Deze harde werkers hebben bij ons een aantal muren gestuct in de kantine. Zeer tevreden over het geleverde resultaat”
Noordersluis

“Verschillende elementen in ons kantoor hebben wij laten stucen door Stukadoorsbedrijf Lelystad. Het is erg mooi geworden”
GSF Lelystad

“Onze wanden zijn op een snelle en goede manier gerepareerd door de werknemers van Stukadoor Lelystad”
The Box

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!